Tervetuloa

Shiatsu School Helsinki on huippuasiantuntijoiden muodostama koulutuskokonaisuus, jossa voit opiskella itseäsi ja omaa hyvinvointiasi varten 1-vuoden kokonaisuuden (Shiatsuhoitaja) sekä Shiatsuterapeutin ammatillisen tutkinnon (2,5 – 3v.) sekä suorittaa yksittäisiä kursseja täydennyskoulutuksena. Jos sinulla on noin 1 vuoden perusopinnot takanasi, voit tilanteen mukaan suorittaa jatko-opinnot 2. ja 3. vuoden kursseilla.

Shiatsu School Helsinki haluaa kehittää shiatsualan koulutusta ja ammattikuntaa Suomessa sekä pyrkii lisäämään shiatsun tunnettavuutta.

3-vuotinen terapeutin koulutus on laajin Suomessa järjestettävä shiatsuterapeutin ammattiin tähtäävä koulutus ja se noudattaa Euroopan Shiatsuliiton (ESF) antamia  suosituksia. Shiatsu Finland ry ja Euroopan shiatsuliitto ESF pyrkii vakiinnuttamaan shiatsun opiskelun eurooppalaiset suositukset. Tämän tarkoituksena on mahdollistaa shiatsuterapeuteille korkea laatutaso. Koulutukseen sisältyy työskentely koulutusklinikalla.

Koulutuksen sisältö TÄSTÄ LINKISTÄ

Jos tarvitset täydennyskoulutusta, voit suorittaa meillä myös erikseen sovittuja viikonloppuja. 
Vuoden 2022 koulutus on TÄYNNÄ

Seuraava koulutus alkaa 4.-5.2.2023
Koulutuksen hinta on 3000 € (sis alv 24%)/ lukuvuosi. Varausmaksu 250 €, jolla vahvistat paikkasi.

Koulutukseen sitoudutaan aina 1 vuodeksi kerrallaan.

Opintoja voi maksaa myös kuukausittain tasaerissä, puolivuosittain, neljännesvuosittain tai lukukausittain. Kysy rohkeasti maksujärjestelyä!

Vapaamuotoiset hakemukset sähköpostilla, jonka jälkeen sovimme puhelinhaastatteluun: LÄHETÄ SÄHKÖPOSTI

Lue lisää koulutuksesta TÄSTÄ LINKISTÄ