Jonna Karoliina

”As you start to walk on the way, the way appears” – Rumi

Kuva: Ronja Kristleifsdóttir

Nimeni on Jonna Karoliina Huttunen, 48-vuotias, karjalaisin juurin varustettu Kolinkävijä, Helsingissä asuva Berliinin kasvatti.

Olen shiatsuterapeutti, akupunkturisti ja kiinalaisen lääketieteen asiantuntija, Shindo-rentoutusohjaaja, MBSR-Mindfulness-kouluttaja, Yin-joogaopettaja, nuoren naisen äiti ja eläinihminen.

Valmistuin shiatsuterapeutiksi Suomen Shiatsukoulusta vuonna 2011. Jatkokoulutan itseäni jatkuvasti sekä shiatsussa että kiinalaisessa lääketieteessä. Opettajiani ovat olleet mm. John Lewis, Rex Lassalle, Helena Ryynänen, Mikael Ikivesi, Lisa Ahlström, Gabriella Poli, Fransisco Salvatierra, Zhang Fang

Olen opiskellut myös itämaiseen oppiin perustuvaa 9 Tähden Ki Astrologiaa sekä Taiji:tä ja Qigongia. Kiinalaisen lääketieteen ravinto-oppi on lähellä sydäntäni. Erityinen kiinnostukseni hoitotyössä kohdistuu stressinkäsittelyyn ja palautumiseen ja sitä kautta kehon psykosomaattisten oireiden kirjoon.

Olen opettanut Shiatsua, Yinjoogaa ja Shindo-meridiaanivenyttelyä vuodesta 2015, Mindfulnessia vuodesta 2017 ja Qigongia ja kiinalaisia terveysharjoituksia vuodesta 2019.


Opiskelen henkistä astrologiaa (vuodesta 2019) mm. Kaypacha Lescherin ja Sol Jonassenin johdolla.

Alkuperäiseltä koulutukseltani olen Taiteen Maisteri – koreografi ja tanssipedagogi (Hochschule für Schauspielkunst ”Ernst Busch” Berlin 1998).

Harrastan flamencoa sekä pitkiä metsäkävelyjä ja retkeilyä koiran kanssa.

Heart Management www.jonnakaroliina.com