Jonna Karoliina

”As you start to walk on the way, the way appears” – Rumi

Kuva: Ronja Kristleifsdóttir

Nimeni on Jonna Karoliina Huttunen, 49-vuotias, karjalalaisin juurin varustettu Kolinkävijä, Helsingissä asuva Berliinin kasvatti.

Olen shiatsuterapeutti, akupunkturisti ja kiinalaisen lääketieteen asiantuntija, Shindo-rentoutusohjaaja, MBSR-Mindfulness-kouluttaja, Yin-joogaopettaja, nuoren naisen äiti ja eläinihminen.

Valmistuin shiatsuterapeutiksi Suomen Shiatsukoulusta vuonna 2011. Jatkokoulutan itseäni jatkuvasti sekä shiatsussa että kiinalaisessa lääketieteessä. Opettajiani ovat olleet mm. Kauko Uusoksa, John Lewis, Rex Lassalle, Helena Ryynänen, Mikael Ikivesi, Lisa Ahlström, Gabriella Poli, Fransisco Salvatierra, Gil Barzilay, Yair Maimon, Zhang Fang, Philippe Vandenabeele, Mike Mandl.

Olen opiskellut myös itämaiseen oppiin perustuvaa 9 Tähden Ki Astrologiaa sekä Taiji:tä ja Qigongia, joista jälkimmäistä myös opetan. Kiinalaisen lääketieteen ravinto-oppi on lähellä sydäntäni. Erityinen kiinnostukseni hoitotyössä kohdistuu stressinkäsittelyyn ja palautumiseen ja sitä kautta kehon psykosomaattisten oireiden kirjoon. Olen myös syvällisesti perehtynyt traumatyöskentelyyn.

Olen toiminut opettajana ja kouluttajana omassa yrityksessäni Heart Management vuodesta 2013. Tätä ennen työskentelin koreografina, tanssipedagogina ja kulttuurituottajana.


Opiskelen henkistä astrologiaa (vuodesta 2019) mm. Kaypacha Lescherin ja Sol Jonassenin johdolla.

Alkuperäiseltä koulutukseltani olen Taiteen Maisteri – koreografi ja tanssipedagogi (Hochschule für Schauspielkunst ”Ernst Busch” Berlin 1998).

Tanssin flamencoa ja harrastan pitkiä metsäkävelyjä ja retkeilyä koiran kanssa.

Heart Management www.jonnakaroliina.com