Koulu

Chi is a medium that connects everything – the agent of transformation
Kirjasta: ”Touching the Invisible, Exploring the way of the Shiatsu”

Opiskele Shiatsun ammattilaiseksi

Shiatsu School Helsinki kouluttajina toimii Jonnan ja Reetan lisäksi kouluttajia ja luennoitsijoita ulkomailta.

Lähiopinnnot järjestetään Helsingissä ja retriiteillä noin tunnin ajomatkan päässä Helsingistä. Teoriaopintoja suoritetaan osittain ohjatusti etäopiskelun muodossa omalla opetusalustalla sekä live-videoluentojen muodossa. Luennoilla vierailee Shiatsun huippuasiantuntijoita myös ulkomailta.

Ennakkotietoja omaaville opiskelijoille—kuten akupunkturistit—joiden aiemmat opinnot käsittävät vähintään 150 tuntia opetusohjelmasta, voidaan tehdä myönnytyksiä.

Peruskoulutukseen sisältyy viimeisenä vuonna myös kokonaisuus yrittäjyydestä. Lisäksi opiskelijalta vaaditaan länsimaisen lääketieteen opintokokonaisuus 14op sekä ensiapukoulutus. Länsimaisen lääketieteen opinnot eivät sisälly koulun tarjoamaan koulutusohjelmaan ja hintaan, vaan oppilaan tulee järjestää ne omatoimisesti. Autamme sinua löytämään sopivan koulutuksen.

Opettajat ovat alansa huippuammattilaisia Suomesta ja ulkomailta. Tutkinto on mahdollista suorittaa työn ohessa.

Koulutuksen aikana järjestetään ainakin yksi retriitti per vuosikurssi pääkaupunkiseudun ulkopuolella. Retriitin majoitus- ja ruokailukulut tulee opiskelijan itse maksettavaksi. Retriitin aikana ei ole välttämätöntä yöpyä paikan päällä, pyrimme järjestämään paikat hyvien kulkuyhteyksien päähän.

Miksi opiskella Shiatsuterapeutiksi?

Tavoitteenamme on tarjota Suomen laajin ja monipuolisin Shiatsukoulutus, lukuisien koti- ja ulkomaisten huippukouluttajien opastuksella. On tärkeää, että opiskelija saa opetusta useammalta kuin yhdeltä kouluttajalta, jotta hän pystyy muodostamaan mahdollisimman laajan näkemyksen alasta. Opiskelijat oppivat ymmärtämään millainen lähestymistapa toimii parhaiten erilaisissa asiakastilanteissa. Lisäksi länsimaisen lääketieteen tuntemus on olennaista.

Koulutuksen laajuus

Koulutus toteutetaan monimuoto-opiskeluna, joka sisältää lähiopetusta, monipuoliset opiskelumateriaalit verkkoalustalla, interaktiiviset videoluennot, omatoimista harjoittelua, ohjattua klinikkaharjoittelua ja retriitti. Toiveenamme on sukeltaa syvälle shiatsun ja kehollisuuden maailmaan ammentaen tietoa Ki-astrologiasta, mutta myös omasta suomalaisesta kansanperinteestämme ja shamanistisista praktiikoista. On yllättävää kuinka paljon yhtäläisyyksiä täysin eri kulttuureista tulevissa harjoituksissa ja ajatusmaailmassa onkin yhtäläisyyksiä.

Opetuksen (3-vuotinen terapeutin koulutus) laajuus on 550 tuntia (20op) sekä länsimaista lääketiedettä tuntia (14op)

Ohjatun klinikkaharjoittelun laajuus 100 tuntia (4op)

Itsenäinen harjoittelu 200 tuntia (8op)

Lähiopetusta on viikonloppuisin (8 x vuodessa)

Klinikkaharjoittelua saa suorittaa ammatinharjoittajien klinikoilla ympäri Suomea (hyväksymme tapauskohtaisesti).

Itsenäistä harjoittelua ohjeistetaan ja sen etenemisestä käydään keskusteluja ja harjoitellaan reflektiivistä työskentelyä. Tapauksista keskustellaan ohjaavan opettajan kanssa, käydään läpi haastavia tilanteita ja kommunikaatiota sekä tarkennetaan hoitosuunnitelmia. 

Koulutuksen hinta

Lukuvuoden hinta on 2990€ (huom! sis. alv 24%)
Koulutukseen sitoudutaan aina 1 vuodeksi kerrallaan.

Opintoja voi maksaa myös kuukausittain tasaerissä, puolivuosittain, neljännesvuosittain tai lukukausittain. Kysy rohkeasti maksujärjestelyä! Varausmaksu 222 €

Seuraava koulutus aloittaa 4.-5.2.2023
Ilmoittautumiset ja lisätiedot: shiatsuschoolhelsinki@gmail.com