Koulu

Chi is a medium that connects everything – the agent of transformation
Kirjasta: ”Touching the Invisible, Exploring the way of the Shiatsu”

Opiskele Shiatsun ammattilaiseksi

Shiatsu School Helsinki tarjoaa 1 vuoden Shiatsuhoitaja-koulutusta sekä 3-vuoden Shiatsuterapeuttikoulutusta.

Kouluttajina toimii kouluttajia ja luennoitsijoita Suomesta ja ulkomailta. Vierailevia kouluttajia on 1-2 lukuvuoden aikana. Näin opetus monipuolistuu ja opiskelija saa mahdollisimman kattavan kokemuksen shiatsusta.

Lähiopinnnot järjestetään Helsingissä. Kolmen vuoden aikana järjestetään yksi retriitti noin tunnin ajomatkan päässä Helsingistä. Teoriaopintoja suoritetaan osittain ohjatusti etäopiskelun muodossa omalla opetusalustalla sekä live-videoluentojen muodossa.

Ennakkotietoja omaaville opiskelijoille voidaan tehdä myönnytyksiä tapauskohtaisesti. Samoin esimerkiksi lähihoitajat / sairaanhoitajat voivat hyväksyttää länsimaisen lääketieteen ja EA-koulutuksen.

Peruskoulutukseen sisältyy viimeisenä vuonna myös kokonaisuus yrittäjyydestä. Lisäksi opiskelijalta vaaditaan länsimaisen lääketieteen opintokokonaisuus 14op sekä ensiapukoulutus. Länsimaisen lääketieteen opinnot ja EA-koulutus eivät sisälly koulun tarjoamaan koulutusohjelmaan ja hintaan, vaan oppilaan tulee järjestää ne omatoimisesti. Autamme sinua löytämään sopivan koulutuksen.

Opettajat ovat alansa huippuammattilaisia Suomesta ja ulkomailta. Tutkinto on mahdollista suorittaa työn ohessa.

Retriitin majoitus- ja ruokailukulut tulee opiskelijan itse maksettavaksi. Retriitin aikana ei ole välttämätöntä yöpyä paikan päällä, pyrimme järjestämään paikat hyvien kulkuyhteyksien päähän.

Miksi opiskella Shiatsuterapeutiksi?

Tavoitteenamme on tarjota Suomen laajin ja monipuolisin Shiatsukoulutus, lukuisien koti- ja ulkomaisten huippukouluttajien opastuksella. On tärkeää, että opiskelija saa opetusta useammalta kuin yhdeltä kouluttajalta, jotta hän pystyy muodostamaan mahdollisimman laajan näkemyksen alasta. Opiskelijat oppivat ymmärtämään millainen lähestymistapa toimii parhaiten erilaisissa asiakastilanteissa. Lisäksi länsimaisen lääketieteen tuntemus on olennaista.

Koulutuksen laajuus

Koulutus toteutetaan monimuoto-opiskeluna, joka sisältää lähiopetusta, monipuoliset opiskelumateriaalit verkkoalustalla, interaktiiviset videoluennot, omatoimista harjoittelua, ohjattua klinikkaharjoittelua ja intensiivinen retriitti.

Tavoittenamme on luoda vankka koulutuspohja, jonka päälle opiskelijan on hyvä rakentaa oman näköisensä praktiikka, opiskelit sitten omaan tarpeeseen tai valmistuaksesi Shiatsuterapeutin ammattiin. Shiatsu sukeltaa syvälle kehollisen kokemuksen maailmaan.

Opetuksen (3-vuotinen terapeutin koulutus) laajuus on 550 tuntia (20op) sekä länsimaista lääketiedettä tuntia (14op)

Ohjatun klinikkaharjoittelun laajuus 100 tuntia (4op)

Itsenäinen harjoittelu 200 tuntia (8op)

Lähiopetusta on viikonloppuisin (8 x vuodessa)

Klinikkaharjoittelua saa suorittaa ammatinharjoittajien klinikoilla ympäri Suomea (hyväksymme tapauskohtaisesti). Koulu järjestää oman klinikkaharjoittelun pienryhmissä 2 kertaa vuodessa.

Itsenäistä harjoittelua ohjeistetaan ja sen etenemisestä käydään keskusteluja ja harjoitellaan reflektiivistä työskentelyä.

Koulutuksen hinta

Lukuvuoden hinta on 2990 € (sis. alv 24%)
Koulutukseen sitoudutaan aina 1 vuodeksi kerrallaan.

Opintoja voi maksaa myös kuukausittain tasaerissä, puolivuosittain, neljännesvuosittain tai lukukausittain. Kysy rohkeasti maksujärjestelyä! Varausmaksu 250 €

Seuraava koulutus aloittaa 1.-2.4.2023
Ilmoittautumiset ja lisätiedot: shiatsuschoolhelsinki@gmail.com